Hirdetés

nogyogyaszat.lap.hu / Szülész-nőgyógyász vidéken

Szülész-nőgyógyász vidéken

Dr. Angyal Géza, szülész-nőgyógyász főorvos. Ha gyermeket tervez, vagy női problémát szeretne megbeszélni szakorvossal.

Aranykéz nőgyógyászati magánrendelő, Debrecen

A nőgyógyászat területén is alapvető fontossággal bír a megelőzés: a rendszeresen elvégzett rákszűrés, a méhnyakrák megelőzésében játszik szerepet a HPV elleni oltással kombinálva. A menstruáció figyelése, az ésszerű fogamzásgátlás, a hüvelygyulladás gondos kikezelése megelőzheti a meddőség, a HPV fertőzés, a méhen kívüli terhesség, és az endometriózis kialakulását.

Dr. Cziáky Tamás - szülész, nőgyógyász

Magánrendelés: szülészet, nőgyógyászat, 2D/3D/4D ultrahang

szülész-nőgyógyász

szülész nőgyógyász,magánszakrendelések

Dr.Sápy Tamás (Debrecen)

Dr. Török Péter - Óvárosi Nőgyógyászati Magánrendelő - Debrecen

szülészet,nőgyógyászat, ultrahang

Szeged egyik legjobb szakorvosa

Rucz Árpád szülész-nőgyógyász osztályvezető főorvos

Dr. Gódor Egészségügyi és Szépészeti Központ

Nőgyógyászatunk megálmodásakor kimondottan fontos szempont volt, egy komfortos, maximálisan higiénikus és tökéletesen intim környezet kialakítása. Tatai nőgyógyászati rendelőnkben egy tapasztalt szakember dr. Borsó György szülész- nőgyógyász főorvos úr fogadja pácienseit. A rendeléseinkre telefonos bejelentkezéssel, türelmes időbeosztással, rövid várakozási idővel tudjuk fogadni!

Dr. Bödecs Péter szülész-nőgyógyász (Győr, Csorna)

Több új módszert vezetett be a klinikai gyakorlatba ,amellyel a magzatok méhen belüli állapotára lehet következtetni a terhesség és szülés alatt, ill. a koraszülött magzatok életkilátásait,túlélési esélyeit jelentősen növelő eljárásokat. Ez utóbbit a világon elsőként dolgozta ki munkatársaival és vezette be a klinikai gyakorlatba.

40 éves szakmai gyakorlattal rendelkezem a szülészeti és nőgyógyászati járó és fekvőbeteg ellátás minden területén, tapasztalataimat rendelésemen és a Soproni Erzsébet Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán kívánom hasznosítani betegeim javára. Bej

www.csergoffygyula.hu

Szülészet-Nőgyógyászat magánrendelés hírdetése

Szeretettel várom magánrendeléseimen minden kedves pácienseimet, Szentendrén és Pomázon! Általános nőgyógyászati kivizsgálás és kezelés, méhszájseb fagyasztás, rákszűrés, ultrahangos vizsgálat, gyermek- és ifjúsági nőgyógyászat, HPV és Chlamydia szűrése. Meddőségi kivizsgálás és inszemináció a legmagasabb szakmai színvonalon!

Nőgyógyászati magánrendelés Ajkán és Pápán

Dr Rák Tibor Szülész-nőgyógyász honlapja Kaposvár

A budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem diplomát 1985-ben. A szülészeti és nőgyógyászati szakvizsgát 1989-ben tettem le. A budapesti Haynal Imre Tudományegyetemen - 1995-1997 között-szereztem gyermek-nőgyógyászati szakképesítést. A Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság "B"-típusú ultranhangos jogosítványával rendelkezem

Dr. Páczi Antal szülész-nőgyógyász, háziorvos, klinikai onkológus, valamint foglalkozás-egészségügyi szakorvos (üzemorvos) vagyok. A monori Szakorvosi Rendelőintézetben pedig nőgyógyász szakorvosként tevékenykedem. Monorierdőn, az Akácfa utcai magánrendelőmben keddenként várom a panaszaikkal, kérdéseikkel, félelmeikkel hozzám forduló hölgyeket. Rendelőm családias, ultrahang készülékkel felszerelt.

Meghatározás:

A Nő. Nagymamák, Anyák, Lányok. A társadalom alapkövei és egészségük, életük a legfontosabb mindenkinek. Ez az oldal azért jött létre, hogy a kórházakat, interneten fellelhető orvosokat és hasznos információkat nőgyógyászokkal és betegségekkel kapcsolatban.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Szülész-nőgyógyász vidéken
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés